از سبوس برنج تا حالت دهندگی مو
سلامت، زیبایی و جذابیت موی انسان تا حدود زیادی وابسته به سلامت کوتیکول های تار مو است .
سبوس برنج دارای انواع ویتامین های B است غلاف و لایه نازکی که بر روی دانه های برنج قرار گرفته است سبوس نامیده می شود.
.گروه تحقیقاتی و علمی شرکت لنسلا از این پوسته استفاده نموده و با دانش فنی روز اروپا و کارشناسان متخصص بخش اصلی فراورده این پوسته را که سیلیس می باشد را جدا نموده و با به کار گیری فرایند خاص در تولید پودر حالت دهنده و حجم دهنده مو مورد استفاده قرار داده است .
هر سلول کوتیکول حاوی یک غشا پروتئینی نازکی است که مسئول خاصیت هیدروفوبیسیته یا آب گریزی مواست. با برداشتن این ماده از روی کوتیکول، موی سر آب دوست می گردد.
سیلیس موجود در پودر حالت دهنده و حجم دهنده مو لنسلا با ایجاد لایه ایی محافظ بر روی مو از آسیب رسانی مو جلوگیری کرده و به مرور زمان باعث ترمیم مو می شود.
مزایای پودر حالت دهنده مو در مقایسه با سایر حالت دهنده ها
- بدون نگهدارنده
- بدون الکل
- دوستدار محیط زیست
- ترمیم کننده موهای خشک و آسیب دیده
بدون اسانس